Jednoduchý recept

Čevapčiči z jehněčího masa

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 43336

Ingredience

160 g Cibule
400 g Cibule červená
600 g Jehněčí maso
30 ml Olej olivový
10 g Paprika mletá sladká
3 g Pepř černý mletý
25 g Protlak rajčatový
8 g Sůl
12 g Tymián čerstvý
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 471 kcal
Kilojoule 1 972kJ
6% Sacharidy 23 g
35% Tuky 26 g
39% Sodík 779 mg
36% Bílkoviny 20 g

Čevapčiči z jehněčího masa postup přípravy receptu:

1

Jehněčí maso umeleme na masovém strojku, vložíme do mísy, osolíme a přidáme drcený pepř. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, tymián posekáme a vše přidáme k masu. Přidáme rajčatový protlak, mletou papriku a vymícháme masové těsto. Z těsta tvoříme menší válečky, které pokládáme na mírně rozpálený gril. Grilujeme zvolna, maso otáčíme a potíráme olejem.

2

Ugrilované maso vyskládáme na servírovací talíř a obložíme kroužky červené cibule.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept