Jednoduchý recept

Parmice nachová nadívaná

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 43347
Kategorie: Maso

Ingredience

15 g Bazalka
160 g Chléb pšeničný (bílý)
40 ml Citronová šťáva
40 g Máslo čerstvé
25 ml Olej olivový extra panenský
1000 g Parmice
3 g Pepř černý mletý
10 g Sůl
150 g Sýr kozí
10 g Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 672 kcal
Kilojoule 2 811kJ
6% Sacharidy 23 g
34% Tuky 25 g
80% Sodík 2 g
107% Bílkoviny 60 g

Parmice nachová nadívaná postup přípravy receptu:

1

Ryby očistíme od šupin, vykucháme a omyjeme. Ryby potřeme citronovou šťávou i zevnitř a osolíme. Bazalku s tymiánem posekáme nadrobno, přidáme kozí sýr, olej, pepř a důkladně promícháme. Sýrovou směsí naplníme vnitřky ryb, uzavřeme a zpevníme párátky. Ryby položíme na středně rozpálený gril a grilujeme, potíráme rozpuštěným máslem a občas obracíme.

2

Ugrilované ryby servírujeme s bílým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept