Jednoduchý recept

Chlebový nákyp s ovocem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 43358
Kategorie: Poháry, ovoce

Ingredience

225 g Chléb pšeničný (bílý)
150 g Cukr třtinový
300 g Hrušky
300 g Jablka
300 g Ostružiny
2 kávová lžička Skořice mletá
7 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 198 kcal
Kilojoule 829kJ
13% Sacharidy 46 g
2% Tuky 1 g
10% Sodík 198 mg
5% Bílkoviny 3 g

Chlebový nákyp s ovocem postup přípravy receptu:

1

Do velkého hrnce dáme cukr, skořici, nakrájená jablka, ostružiny, hrušky a 7 lžic vody. Vše přivedeme za stálého míchání k varu, zmírníme plamen a vaříme 7 minut.

2

Zapékací mísu vyložíme chlebovými plátky tak, aby mezi nimi nebyly mezery. Ovoce přendáme lžící doprostřed chlebové misky a svrchu přikryjeme zbývajícími plátky chleba.

3

Zakryjeme talířkem, zatěžkáme a necháme přes noc v lednici chladit.

4

Nákyp vyklopíme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept