Jednoduchý recept

S hnědým cukrem pavlova

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 43378

Ingredience

100 g Cukr třtinový
1,5 dl Jogurt bílý
175 g Maliny
1 kávová lžička Ocet malinový
2 polévková lžíce Pomerančová šťáva
1 kávová lžička Solamyl
2 ks Vaječný bílek slepičí
2 polévková lžíce Želé rybízové

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 156 kcal
Kilojoule 653kJ
9% Sacharidy 33 g
2% Tuky 2 g
2% Sodík 41 mg
7% Bílkoviny 4 g

S hnědým cukrem pavlova postup přípravy receptu:

1

Na 160°C předehřejeme troubu a připravíme si velký plech vyložený pečícím papírem.

2

Z bílků ušleháme tuhý sníh a vmícháme solamyl a ocet. Přidáváme postupně cukr a šleháme, dokud není směs hustá a hladká.

3

Směs rozdělíme na 4 díly a umístíme na plech tak, aby mezi nimi bylo dost místa. Každý díl rozetřeme do kruhu o průměru 10 cm a pečeme 45 minut. Poté necháme vychladnout.

4

Do pánve dáme rybízové želé a pomerančovou šťávu a mícháme, dokud se nerozpustí. Necháme vychladnout 10 minut.

5

Každou pavlovu sloupneme z papíru a přendáme na dezertní talíř. Potřeme jogurtem a posypeme malinami. Polijeme ovoce rybízovým želé a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept