Jednoduchý recept

Ruské zelí s jablky

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 43420

Ingredience

3 ks Jablka
2 kávová lžička Kmín drcený
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1 l Vývar zeleninový
700 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 333 kcal
Kilojoule 1 392kJ
15% Sacharidy 52 g
17% Tuky 12 g
70% Sodík 1 g
16% Bílkoviny 9 g

Ruské zelí s jablky postup přípravy receptu:

1

Očištěné zelí nakrájíme na nudličky, spaříme horkou vodou a po okapání vsypeme do hrnce. Zalijeme vývarem, osolíme a opepříme.

2

Jablka oloupeme, nakrájíme na dílky a přidáme k zelí spolu s olejem. Vaříme asi 20 minut.

3

Rajče spaříme vroucí vodou, oloupeme, nadrobno nakrájíme a vmícháme do zelí s jablky. Okořeníme kmínem a vaříme ještě 20 minut.

4

Chvíli před koncem vaření pokrm zaprášíme hladkou moukou, povaříme a odstavíme z plotny.

5

Můžeme podávat s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept