Jednoduchý recept

Patizon v rajské omáčce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 43422
Kategorie: Zelenina

Ingredience

4 stroužek Česnek
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
3 polévková lžíce Kečup jemný
2 polévková lžíce Kečup ostrý
1 kávová lžička Majoránka
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 ks Patison
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 67 kcal
Kilojoule 280kJ
2% Sacharidy 9 g
5% Tuky 3 g
14% Sodík 271 mg
2% Bílkoviny 1 g

Patizon v rajské omáčce postup přípravy receptu:

1

Patizon oloupeme, rozkrojíme, zbavíme semínek a nakrájíme na kostičky. Zakapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.

2

Oloupanou, jemně nasekanou cibuli orestujeme v kastrole na oleji, přidáme patizon a opékáme 2 minuty. Potom pod pokličkou dusíme doměkka. Směs osolíme, opepříme, okořeníme tymiánem a majoránkou. Vmícháme kečup a nakonec přidáme rozetřený česnek. Povaříme 2 minuty.

3

Můžeme podávat se smaženými hranolky nebo s vařenými těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept