Chňapal na grilu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 42 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Chňapal na grilu
Chňapal na grilu
Celkový čas: | 42 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 22 minut |
Autor: | ondra |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (19%) |
ID receptu: | 43447 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 138,8mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,7mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 11,6mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citrony, Olej rostlinný, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Chňapal červený mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Chňapal na grilu postup přípravy receptu:
1 | Rybu vyvrhneme, oškrábeme šupiny, omyjeme pod tekoucí vodou a položíme na prkénko. Rybu budeme grilovat vcelku. Vymačkáme šťávu z jednoho celého citronu a rybu potřeme z obou stran i zevnitř. Osolíme, alobal potřeme olejem, rybu do něj zabalíme, položíme na gril, přiklopíme víkem a grilujeme z každé strany po deseti minutách. Nyní rybu rozbalíme, rošt grilu potřeme olejem a rybu grilujeme ještě minutu z každé strany bez alobalu. |
2 | Rybu servírujeme na oválném talíři vcelku. |