Jednoduchý recept

Restované kalmary s medem a bazalkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 43461

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
1 ks Cibule
500 g Kalamáry
1 polévková lžíce Kari koření
2 polévková lžíce Med včelí
3 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel kudrnka
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 170 kcal
Kilojoule 711kJ
4% Sacharidy 16 g
4% Tuky 3 g
6% Sodík 116 mg
36% Bílkoviny 20 g

Restované kalmary s medem a bazalkou postup přípravy receptu:

1

V pánvi rozpálíme olej a osmahneme na něm doměkka na plátky nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme nahrubo nasekané lístky bazalky, ochutíme kari kořením, solí, pepřem a medem. Důkladně promícháme.

2

Do směsi vložíme kroužky kalmarů a několik minut orestujeme doměkka. Na závěr vmícháme najemno nasekanou petrželku, rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept