Recept

Vařená vejce s kořeněnou náplní

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 12 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 43497
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

0,5 ks Kapie
60 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Protlak rajčatový
0,3 kávová lžička Sůl
2 kávová lžička Vegeta
8 ks Vejce slepičí
800 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 281 kcal
Kilojoule 1 175kJ
1% Sacharidy 2 g
32% Tuky 24 g
11% Sodík 219 mg
26% Bílkoviny 15 g

Vařená vejce s kořeněnou náplní postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, necháme zchladit, oloupeme, podélně rozpůlíme a vyjmeme žloutky. Naloženou kapii nakrájíme na proužky.

2

V míse utřeme změklé máslo se žloutky a solí, přimícháme vegetu, rajčatový protlak a ušleháme do pěny. Cukrářským sáčkem pěnou ozdobně vyplníme bílky, zdobíme plátky kapie.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept