Recept

Kebaljau s okurkou a mrkví

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (36%)
ID receptu: 43547

Ingredience

12 ks Karotka
4 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Okurka salátová
1 špetka Pepř černý mletý
600 g Rybí filety
2 špetka Sůl
2 cl Víno bílé
0,5 l Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 181 kcal
Kilojoule 756kJ
8% Sacharidy 29 g
8% Tuky 6 g
34% Sodík 686 mg
10% Bílkoviny 6 g

Kebaljau s okurkou a mrkví postup přípravy receptu:

1

Oloupeme okurku, podélně rozpůlíme, zbavíme semen a nakrájíme na tenké plátky. Mrkve oloupeme, zbytek po natích neodstraňujeme.

2

Na rozpáleném másle podusíme plátky okurek, osolíme, opepříme a zalijeme 1/2l vody.

3

Rybí filety z Kabeljau omyjeme, osušíme a i s mrkví přidáme k okurce. Zeleninu a rybu povaříme asi 7 minut, přilijeme rybí fond a víno a vaříme dalších 5 minut. Kopr omyjeme, necháme osušit, a jemně nasekáme.

4

Hotové filety posypeme zeleninou a koprem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept