Jednoduchý recept

Krevety restované na zázvoru s hrachovými lusky a mangem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 43549

Ingredience

2 ks Cibulka jarní
200 g Hrachové lusky
200 g Krevety tygří - loupané
1 ks Mango
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1,5 polévková lžíce Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 125 kcal
Kilojoule 524kJ
4% Sacharidy 15 g
6% Tuky 5 g
2% Sodík 42 mg
24% Bílkoviny 14 g

Krevety restované na zázvoru s hrachovými lusky a mangem postup přípravy receptu:

1

Krevety oloupeme, propláchneme vodou a necháme okapat, ve woku rozpálíme olej, přidáme na jemno nastrouhaný zázvor a krevety, cca 2 minuty restujeme. Krevety musí začít růžovět.

2

Přisypeme očištěné hrachové lusky a na kolečka nakrájené jarní cibulky, smažíme do změknutí.

3

Na závěr přidáme oloupané, na tenké plátky pokrájené mango, dochutíme sójovou omáčkou, cca 1 minutu prohřejeme. Rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept