Recept

Vejce s náplní z tresčích jater

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 43562
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Citrony
100 g Játra tresčí v oleji
0,3 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,3 kávová lžička Sůl
8 ks Vejce slepičí
800 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 330 kcal
Kilojoule 1 381kJ
2% Sacharidy 6 g
37% Tuky 28 g
18% Sodík 368 mg
29% Bílkoviny 16 g

Vejce s náplní z tresčích jater postup přípravy receptu:

1

Vejce ve vodě uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme, podélně rozpůlíme a vyjmeme žloutky. Cibuli nakrájíme na jemno, citron pokrájíme na plátky, z tresčích jater slijeme olej.

2

V míse utřeme žloutky s cibulí, tresčími játry, solí, mletou paprikou a vyšleháme do krému.

3

Bílky naplníme směsí a ozdobíme plátky citronu.

Poznámka

Podáváme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept