Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 43566

Ingredience

50 g Křen
1 kávová lžička Med včelí
100 ml Mléko - podmáslí
2 polévková lžíce Mléko kefírové
1 špetka Pepř bílý
1 kávová lžička Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 48 kcal
Kilojoule 202kJ
3% Sacharidy 9 g
1% Tuky 1 g
6% Sodík 127 mg
5% Bílkoviny 3 g

Dip z křenu postup přípravy receptu:

1

Očistíme a najemno nastrouháme křen, petržel omyjeme, osušíme a nadrobno nasekáme.

2

V míse smícháme podmáslí, kefír, med, nasekanou petržel, nastrouhaný křen, vše důkladně promícháme, nakonec dochutíme solí a pepřem.

3

Dip nandáme do misek a můžeme servírovat.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept