Jednoduchý recept

Dip z bylinek a tvarohu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 43573

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
100 ml Fanta
1 ks Jablka
1 polévková lžíce Kerblík
1 kávová lžička Kopr čerstvý
1 kávová lžička Máta
1 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Pažitka
3 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
75 g Smetana 33% (šlehačka)
3 špetka Sůl
500 g Tvaroh měkký - nízkotučný

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 287 kcal
Kilojoule 1 203kJ
6% Sacharidy 22 g
16% Tuky 12 g
35% Sodík 710 mg
36% Bílkoviny 20 g

Dip z bylinek a tvarohu postup přípravy receptu:

1

Nejdříve omyjeme pod tekoucí vodou všechny bylinky, osušíme je a nasekáme. Jablko omyjeme a zbavíme jádřince, nakrájíme na malé kousky.

2

V míse smícháme tvaroh, šlehačku a Fantu, přimícháme sůl, pepř, nasekané bylinky a jablko.

3

Směs důkladně promícháme, vzniklý dip necháme zhruba jednu až dvě hodiny proležet v chladničce.

4

Před samotným servírováním do dipu vmícháme olej a dip podle chuti osolíme a opepříme.

Poznámka

Servírujeme studené. Jablko použijeme kyselejší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept