Recept

Vařená vejce s ředkvičkami plněná křenem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 43575
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
2 polévková lžíce Křen
50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Pažitka
2 ks Ředkvička
0,3 kávová lžička Sůl
60 g Sýr Eidam cihla 30%
8 ks Vejce slepičí
800 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 305 kcal
Kilojoule 1 274kJ
1% Sacharidy 2 g
32% Tuky 24 g
11% Sodík 226 mg
35% Bílkoviny 20 g

Vařená vejce s ředkvičkami plněná křenem postup přípravy receptu:

1

Vejce ve vodě uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme, podélně rozpůlíme, vyjmeme žloutky, křen a sýr nastrouháme na jemno, pažitku nasekáme nadrobno, omyté ředkvičky pokrájíme na plátky.

2

V míse utřeme máslo se žloutky a hořčicí. Přimícháme křen, sůl a vyšleháme hladký krém. Cukrářským sáčkem naplníme směsí bílky.

3

Plněná vejce podáváme posypaná pažitkou a ozdobená plátky ředkviček.

Poznámka

Podáváme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept