Recept

Vařená vejce s bylinkovou náplní

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 43576
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 kávová lžička Bazalka
60 g Máslo čerstvé
120 g Omáčka tatarská
1 kávová lžička Pažitka
1 kávová lžička Petržel - nať
0,3 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Tymián čerstvý
8 ks Vejce slepičí
800 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 421 kcal
Kilojoule 1 763kJ
1% Sacharidy 3 g
52% Tuky 39 g
18% Sodík 366 mg
27% Bílkoviny 15 g

Vařená vejce s bylinkovou náplní postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme, podélně rozpůlíme, vyjmeme žloutky. Pažitku, tymián, petrželovou nať a bazalku jemně nasekáme.

2

V míse utřeme změklé máslo se žloutky a solí, přimícháme bylinky, vyšleháme hladký krém. Cukrářským sáčkem plníme bílky směsí.

3

Plněná vejce podáváme přelitá tatarskou omáčkou.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept