Recept

Tresčí kuličky pro děti - Pugó popchurági

  • Korea
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 43591
Kategorie: Oblohy

Ingredience

70 g Treska sušená
1 polévková lžíce Voda pitná
Kořenící omáčka slaná
4 g Cukr krupice
4 ml Olej sezamový
1 g Sezam - semena
1 g Sůl
Kořenící omáčka z červené papiky
4 g Cukr krupice
4 ml Olej sezamový
0,5 g Paprika červená
2 g Sezam - semena
1 g Sůl
Kořenící omáčka ze sójové omáčky
4 g Cukr krupice
2 ml Olej sezamový
4 ml Omáčka sójová
2 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 57 kcal
Kilojoule 238kJ
1% Sacharidy 3 g
4% Tuky 3 g
20% Sodík 404 mg
8% Bílkoviny 4 g

Tresčí kuličky pro děti - Pugó popchurági postup přípravy receptu:

1

Ze sušené ryby odstraníme hlavu, ploutve a pokropíme ji vodou. Potom z ryby odstraníme kosti a páteř a rybu nastrouháme na struhadle. Nastrouhané maso rozdělíme na tři části a každou část nastrouhaného masa promícháme s jinou kořenící omáčkou a ze směsí s omáčkami utvoříme kouličky. Tyto masové kouličky podáváme nejčastěji k bramborové kaši a především dětem.

2

Kořenící omáčky připravíme smícháním ingrediencí dle seznamu surovin. Při přípravě kořenící omáčky z červené papriky zeleninu očistíme, nastrouháme na jemno a nastrouhanou papriku smícháme se surovinami ze seznamu.

Poznámka

Při zpracovávání většího množství sušeného rybího masa můžeme použít i mixér. Pokrm je chodem, který se často podává dětem, už se nepřisoluje. Sušené rybí maso vaříme tak, že ho před vařením namočíme a když je dostatečně měkké, vybereme z něj pečlive kosti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept