Jednoduchý recept

Makarony s rybím filé

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 43614
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

200 g Filé z aljašské tresky
1 kávová lžička Koření grilovací
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
200 g Špagety, Makarony
1 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Gouda 45%
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 773 kcal
Kilojoule 3 235kJ
21% Sacharidy 76 g
43% Tuky 32 g
43% Sodík 856 mg
77% Bílkoviny 43 g

Makarony s rybím filé postup přípravy receptu:

1

Makarony uvaříme v mírně osolené vodě, slijeme a necháme okapat.

2

Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Na pánvi na másle orestujeme po obou stranách. Potom porce vidličkou natrháme na kousky.

3

Makarony vsypeme do mísy a přidáme kousky filé, nasekanou petrželku a vše zlehka promícháme.

4

Směs vložíme do máslem vymazané zapékací mísy a posypeme nastrouhaným sýrem.

5

Pokrm krátce zapečeme ve středně vyhřáté troubě a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept