Hovězí filety grilované - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hovězí filety grilované
Hovězí filety grilované
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | vasek |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (18%) |
ID receptu: | 43617 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
800 g | Hovězí roštěnka níz. peč. |
120 g | Omáčka švestková |
8 g | Pepř černý mletý |
10 g | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 14g |
---|---|
Cholesterol | 114,0mg |
Draslík | 729,1mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,2mg |
Vitamín E | 0,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Omáčka švestková, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hovězí roštěnka níz. peč., Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Hovězí filety grilované postup přípravy receptu:
1 | Hovězí maso nakrájíme na silnější plátky, omyjeme, osušíme a rovnou je položíme na středně rozpálený gril. Grilujeme rovnoměrně z každé strany 3 až 4 minuty. Odsuneme na kraj grilu, necháme ještě 2 minuty dojít. Ugrilované maso by mělo být uvnitř růžové. Hotové filety pokládáme na talíře a podáváme se solí, pepřem a švestkovou omáčkou. |