Plněný Hermelín - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Plněný Hermelín
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | filmova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 4362 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
125 g | Máslo čerstvé |
1 ks | Okurky nakládané |
1 ks | Paprikové lusky čerstvé |
10 g | Petržel - nať |
1 špetka | Sůl |
240 g | Sýr Hermelín (Camember, Encián) |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 58,8mg |
Draslík | 60,2mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 149,5mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 17,4mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 28,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Okurky nakládané, Paprikové lusky čerstvé, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Petržel - nať, Sýr Hermelín (Camember, Encián) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Plněný Hermelín postup přípravy receptu:
1 | Hermelín rozkrojíme na poloviny, měkký střed opatrně vyjmeme a v misce jej spolu s máslem a solí umícháme do pěny. Přidáme na malé kostičky nakrájenou okurku, papriku a trochu usekané petrželové natě. |
2 | Směsí naplníme rozkrojený sýr a 1 lžíci směsi ponecháme na ozdobu. Přiložíme k sobě vždy dva a dva plátky Hermelínu a necháme ztuhnout v chladničce. Potom sýr rozkrájíme na díly jako dort a na širší stranu upravíme zbylou směs. |
3 | Nakonec pokrm ozdobíme snítkou petrželové natě. |