Recept

Šunkové kornoutky s hermelínovou náplní

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 43665
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Jablka
1,5 polévková lžíce Křen
120 g Máslo čerstvé
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 ks Salát hlávkový
0,5 kávová lžička Sůl
12 plátek Šunka dušená
450 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
3 ks Vejce slepičí
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 658 kcal
Kilojoule 2 755kJ
3% Sacharidy 11 g
74% Tuky 55 g
8% Sodík 164 mg
54% Bílkoviny 30 g

Šunkové kornoutky s hermelínovou náplní postup přípravy receptu:

1

Sýry umeleme na masovém strojku, očištěný křen nastrouháme na jemno. Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a nahrubo nastrouháme, Jablko oloupeme, odstraníme jádřinec a také nastrouháme na jemno. Hlávkový salát rozebereme na listy, opláchneme, necháme okapat.

2

V míse utřeme změklé máslo se sýrem, křenem, vejci, solí, pepřem a vymícháme kompaktní směs. Směsí plníme plátky šunky, které jsme stočili do kornoutků.

Poznámka

Kornoutky servírujeme na listech salátu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept