Recept

Vaječná omeleta s ovesnými vločkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 78 minut
Doba přípravy: 70 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 43696
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

500 ml Mléko plnotučné
80 ml Olej rostlinný
200 g Ovesné vločky
1 špetka Sůl
6 ks Vaječný bílek slepičí
6 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 459 kcal
Kilojoule 1 922kJ
12% Sacharidy 43 g
28% Tuky 21 g
9% Sodík 182 mg
43% Bílkoviny 24 g

Vaječná omeleta s ovesnými vločkami postup přípravy receptu:

1

V mléce necháme zhruba hodinu namočené ovesné vločky. Poté k nim přimícháme rozšlehané žloutky, sůl a vmícháme tuhý sníh z bílků.

2

Omelety smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji.

Poznámka

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept