Recept

Hovězí bujón s čerstvými rajčaty

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 43722
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1,3 l Bujón hovězí
2 polévková lžíce Petržel - nať
250 g Rajčata
Na rýži
1 polévková lžíce Olej rostlinný
80 g Rýže loupaná
220 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 506 kcal
Kilojoule 2 115kJ
15% Sacharidy 55 g
15% Tuky 11 g
3000% Sodík 60 g
80% Bílkoviny 45 g

Hovězí bujón s čerstvými rajčaty postup přípravy receptu:

1

Spařená rajčata oloupeme, vykrojíme semena a rajčata nakrájíme na kostičky, petrželovou nať nasekáme nahrubo.

2

Propláchnutou rýži vsypeme do kastrolu na rozpálený olej, promícháme a až rýže zprůhlední, přelijeme vodou, zamícháme a pod poklicí dusíme zhruba 20 minut.

3

Pokrájená rajčata se třemi lžícemi bujónu podusíme pod poklicí, až změknou.

4

Na nahřáté talíře rozdělíme horkou rýži, rajčata, petrželovou nať a přelijeme horkým bujónem. Hned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept