Jednoduchý recept

Filé zapečené s bylinkovým máslem

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Filé zapečené s bylinkovým máslem 5 1
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 43735

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
600 g Filé z aljašské tresky
0,5 kávová lžička Kopr sušený
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 190 kcal
Kilojoule 797kJ
0% Sacharidy 1 g
12% Tuky 9 g
5% Sodík 99 mg
48% Bílkoviny 27 g

Filé zapečené s bylinkovým máslem postup přípravy receptu:

1

V misce utřeme máslo s nasekanou petrželkou a sušeným koprem. Směs osolíme a ochutíme citronovou šťávou.

2

Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme, urovnáme do zapékací mísy a pokapeme připraveným bylinkovým máslem.

3

Pokrm zapékáme v silně vyhřáté troubě 8-10 minut.

4

Můžeme podávat s vařenými bramborami a dušenou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept