Jednoduchý recept

Telecí kotlety s broskvovou salsou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (36%)
ID receptu: 43755

Ingredience

2 ks Broskve
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
3 polévková lžíce Limetková šťáva
1 polévková lžíce Máslo bylinkové
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Salát ledový
3 špetka Sůl
4 ks Telecí kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 983 kcal
Kilojoule 4 113kJ
4% Sacharidy 13 g
36% Tuky 27 g
46% Sodík 918 mg
290% Bílkoviny 163 g

Telecí kotlety s broskvovou salsou postup přípravy receptu:

1

Telecí kotlety krátce opláchneme pod studenou vodou, dobře osušíme kuchyňským papírem a okořeníme solí a pepřem. V pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo a telecí kotlety v něm opékáme po každé straně 5 minut. Potom kotlety vyndáme, zabalíme do alobalu a dáme na teplé místo.

2

Na salsu:

3

Křížem nakrojíme broskve, přelijeme vroucí vodou, zchladíme a oloupeme. Broskve potom rozpůlíme, odstraníme pecku a dužinu nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nasekáme. Smícháme kostičky broskví, nasekanou cibuli, koriandr a limetovou šťávu a salsu dochutíme solí.

4

Kotlety dáme na talíře vystlané několika listy ledového salátu a podáváme s broskvovou salsou.

Poznámka

Přepuštěné máslo - Ghee neboli bylinkové máslo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept