Jednoduchý recept

Špenátové lívanečky s brynzou

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 43773

Ingredience

1000 ml Mléko polotučné
400 g Mouka polohrubá
100 ml Olej rostlinný
750 g Sýr Brynza
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
500 g Špenát mražený

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 880 kcal
Kilojoule 3 684kJ
17% Sacharidy 60 g
71% Tuky 53 g
8% Sodík 157 mg
74% Bílkoviny 42 g

Špenátové lívanečky s brynzou postup přípravy receptu:

1

Mražený špenát vložíme do hrnce, rozdělíme na kousky a pod pokličkou rozdusíme.

2

Do mísy vlijeme mléko, osolíme, přidáme dušený špenát, vejce a polohrubou mouku. Vše dobře promícháme.

3

Z těsta smažíme na lívanečníku potřeném olejem lívance po obou stranách.

4

Hotové, ještě teplé lívance potřeme rozmíchanou brynzou.

5

Můžeme podávat s okurkovým nebo hlávkovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept