Jednoduchý recept

Steaky se salsou verde

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 43783
Kategorie: Maso

Ingredience

30 ml Olej olivový
4 g Pepř zelený mletý
9 g Sůl
800 g Vepřové kotlety
Na salsu
40 g Ančovičky konzervované
40 g Bazalka
2 stroužek Česnek
5 g Hořčice
20 g Kapary
40 g Máta
10 ml Ocet vinný
150 ml Olej olivový
20 g Olivy zelené
40 g Pažitka
3 g Pepř černý mletý
80 g Petržel kudrnka
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 807 kcal
Kilojoule 3 375kJ
2% Sacharidy 8 g
87% Tuky 65 g
96% Sodík 2 g
85% Bílkoviny 48 g

Steaky se salsou verde postup přípravy receptu:

1

Vepřové kotlety naklepeme, potřeme olejem smíchaným se solí a zeleným pepřem a grilujeme 10 minut z obou stran za průběžného otáčení a natírání olejem.

2

Mezitím si připravíme salsu verde. Do mixéru vložíme nejprve bylinky, potom zbytek potřebných surovin a umixujeme dohladka. Podáváme grilované steaky ozdobně přelité salsou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept