Jednoduchý recept

Rybí pomazánka s jogurtem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 43785

Ingredience

60 g Celer bulvový
5 ml Citronová šťáva
150 g Filé rybí
100 g Jablka
150 g Jogurt nízkotučný
35 g Majonéza light
3 g Pepř černý mletý
7 g Sůl
0,5 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 202 kcal
Kilojoule 844kJ
5% Sacharidy 17 g
8% Tuky 6 g
72% Sodík 1 g
64% Bílkoviny 36 g

Rybí pomazánka s jogurtem postup přípravy receptu:

1

Rybí file vložíme do kastrůlku, podlijeme troškou vody, zakryjeme a dusíme 10 minut doměkka. Dbáme, aby se tekutina úplně odpařila. Překlopíme do misky a necháme vychladnout.

2

Očištěný celer nastrouháme na jemném struhadle, jablko oloupeme, rozkrojíme, vydlábneme jádřinec a zbytek nastrouháme nahrubo. Celer s jablkem přidáme k rybímu masu, zakápneme citronovou šťávou, přimícháme nízkotučný bílý jogurt, trochu nízkotučné majonézy, dochutíme solí a pepřem. Dobře promícháme a necháme uležet.

3

Tato pomazánka je vhodná při redukční dietě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept