Recept

Polévka z bílého zelí s okurkami v rybím vývaru

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 43797
Kategorie: Polévky

Ingredience

500 g Brambory
50 g Celer bulvový
2 ks Cibule
50 g Máslo čerstvé
100 g Mrkev kořen
200 g Okurky nakládané
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
100 g Petržel kořen
1 polévková lžíce Petržel - nať
100 g Pórek
1 kávová lžička Sůl
1,3 l Vývar rybí
200 g Zakysaná smetana
200 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 257 kcal
Kilojoule 1 075kJ
6% Sacharidy 23 g
20% Tuky 15 g
63% Sodík 1 g
16% Bílkoviny 9 g

Polévka z bílého zelí s okurkami v rybím vývaru postup přípravy receptu:

1

Zelí, kořenovou zeleninu a cibule očistíme a nakrájíme na nudličky. Okurky nastrouháme nahrubo, pórek nakrájíme na kolečka, syrové brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, petrželovou nať nasekáme nahrubo.

2

Na másle osmažíme kořenovou zeleninu s cibulí a pórkem.

3

Do vroucího rybího vývaru vložíme zelí, osmaženou zeleninu, okurky, brambory, osolíme, opepříme a vaříme zhruba 15 minut. Před koncem varu do polévky zašleháme smetanu. Do hotové polévky vmícháme petrželovou nať.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept