Pórek s jogurtem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pórek s jogurtem
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | vasek |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (18%) |
ID receptu: | 43860 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
50 g | Jogurt nízkotučný |
2 g | Pepř černý mletý |
200 g | Pórek |
4 g | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 17g |
---|---|
Cholesterol | 1,5mg |
Draslík | 251,3mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 12,2mg |
Vitamín E | 0,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Jogurt nízkotučný, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Pórek mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pórek s jogurtem postup přípravy receptu:
1 | Pórek omyjeme, bílou i zelenou část nakrájíme nadrobno, promícháme se solí a necháme chvíli odležet, aby kousky pórku změkly. Přimícháme bílý nízkotučný jogurt, čímž ostrost pórku zjemníme, trošku opepříme a dáme do lednice vychladit. |
2 | Tento pokrm je vhodný pro redukční dietu. |