Jednoduchý recept

Ředkvičkový salát s kedlubnou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 43861
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

5 ml Citronová šťáva
50 g Jogurt nízkotučný
100 g Kedlubna
10 g Petržel kudrnka
150 g Ředkvička
4 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 44 kcal
Kilojoule 185kJ
2% Sacharidy 8 g
1% Tuky 1 g
43% Sodík 858 mg
4% Bílkoviny 2 g

Ředkvičkový salát s kedlubnou postup přípravy receptu:

1

Od ředkviček odřízneme listy, ředkvičky omyjeme a nakrájíme na plátečky, kedlubnu oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky, petrželku posekáme najemno.

2

Do misky nasypeme pokrájené ředkvičky s kedlubnou, přidáme bílý nízkotučný jogurt, přisypeme petrželku, sůl, zakápneme citronovou šťávou a lehce promícháme.

3

Tento salát je vhodný pro redukční dietu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept