Zdravý recept

Čínský grilovaný tuňák

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 43869

Ingredience

175 g Houby Shitake sušené
1 ks Mrkev kořen
150 ml Omáčka sójová
3 ml Sůl
600 g Tuňák obecný
250 g Ředkev bílá

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 391 kcal
Kilojoule 1 635kJ
11% Sacharidy 40 g
11% Tuky 8 g
18% Sodík 365 mg
77% Bílkoviny 43 g

Čínský grilovaný tuňák postup přípravy receptu:

1

Rybí steaky opláchneme, osušíme, osolíme a necháme 20 minut bokem. Houby očistíme, opláchneme pod tekoucí vodou, osušíme a nakrájíme na středně tlusté plátky.

2

Po 20-ti minutách zasypeme steaky houbami a polijeme sójovou omáčkou a necháme vstřebávat dalších 20 minut. Troubu si předehřejeme na 190°C. Tuňáka osušíme a grilujeme okolo 10-ti minut.

3

Marinádu s houbami vložíme do hrnce, přivedeme k varu a vaříme na mírném ohni zhruba 4 minuty.

4

Ředkev a mrkev oloupeme, opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na tenké plátky. Tuňáka obložíme houbami a zeleninou. Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept