Studená mísa - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Studená mísa
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Klára Fenclova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (30%) |
ID receptu: | 4388 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
1 ks | Okurka salátová |
1 hrst | Olivy černé |
1 ks | Paprika červená |
200 g | Salám Poličan |
200 g | Sýr Eidam cihla 40% |
Nutriční hodnoty jedné porce
17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 390kJ
2% Sacharidy 5 g
33% Tuky 25 g
4% Sodík 76 mg
41% Bílkoviny 23 g
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 28,0mg |
Draslík | 177,2mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 20,7mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Okurka salátová, Paprika červená mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olivy černé, Salám Poličan, Sýr Eidam cihla 40% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Studená mísa postup přípravy receptu:
1 | Studenou mísu můžeme připravit salámovou z různých druhů salámů. |
2 | Nebo sýrovou - z různých druhů sýrů a koleček salátových okurek. |
3 | Ozdobíme proužky červené papriky a olivami. |