Recept

Bramborová polévka se zelenými paprikami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 43889

Ingredience

400 g Brambory
1 ks Cibule
500 ml Hovězí vývar základní
40 g Mouka pšeničná hladká
60 g Máslo čerstvé
4 ks Paprika zelená
1 kávová lžička Sůl
600 ml Voda pitná
250 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 290 kcal
Kilojoule 1 212kJ
6% Sacharidy 22 g
27% Tuky 20 g
24% Sodík 474 mg
12% Bílkoviny 7 g

Bramborová polévka se zelenými paprikami postup přípravy receptu:

1

Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, papriky očistíme, vykrojíme semena a nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno.

2

Na másle zpěníme cibuli s paprikami, zasypeme moukou, zarestujeme a rozředíme vývarem.

3

Brambory vložíme do vroucí vody, osolíme a vaříme zhruba 5 minut. Paprikovou směs vlijeme do brambor, dobře promícháme a povaříme alespoň 15 minut. Před koncem varu vmícháme smetanu a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept