Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 43923

Ingredience

5 ml Citronová šťáva
0,5 ks Kerblík
0,5 kg Lišky čerstvé
400 g Losos - filety
400 g Mořský ďas
5 ml Pepř černý mletý
1 ks Pórek
5 ks Rajčata
400 ml Smetana 33% (šlehačka)
5 ml Sůl
125 ml Víno bílé
10 ml řepkový olej
2 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 734 kcal
Kilojoule 3 072kJ
11% Sacharidy 40 g
56% Tuky 42 g
30% Sodík 604 mg
79% Bílkoviny 44 g

Rybí talíř s liškami postup přípravy receptu:

1

Šalotku oloupeme a nakrájíme nadrobno. Lišky řádně očistíme, opláchneme a osušíme. Rajčata spaříme ve vařící vodě, oloupeme slupku, zbavíme jadérek a nakrájíme na malé kousky.

2

Ryby opláchneme pod tekoucí vodou, necháme oschnout a nakrájíme na kousky, ochutíme solí a pepřem a polijeme citronovou šťávou. Následně je osmažíme v oleji a dáme bokem. Tuk po smažení slijeme a dáme stranou. Na pánvi necháme zpěnit máslo a osmažíme na něm pokrájenou šalotku, společně s houbami, rajčaty a proužky pórku.

3

Zalijeme bílým vínem a omáčku necháme odstát. Poté do ní vmícháme šlehačku. Kerblík omyjeme, zbavíme jej lístků a necháme oschnout. Maso vyskládáme na zeleninu a ozdobíme lístky kerblíku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept