Jednoduchý recept

Mořská štika v jogurtové omáčce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 43925
Kategorie: Maso

Ingredience

30 g Cibule
3 ml Citronová šťáva
120 g Jogurt nízkotučný
30 g Majonéza light
200 g Mořská štika - filety
10 g Pažitka
2 g Pepř černý mletý
4 g Sůl
100 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 189 kcal
Kilojoule 792kJ
3% Sacharidy 9 g
8% Tuky 6 g
51% Sodík 1 g
43% Bílkoviny 24 g

Mořská štika v jogurtové omáčce postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vložíme filety z mořské štiky, podlijeme troškou vývaru a dusíme doměkka. Ke konci dušení necháme tekutinu úplně vydusit. Rybu nakrájíme na kostičky a vložíme do misky.

2

Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, pažitku posekáme najemno. Jogurt smícháme s majonézou, přisypeme cibuli, pažitku, sůl, pepř, zakápneme citronovou šťávou, promícháme a rybu v misce zalijeme. Ještě lehce promícháme a necháme uležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept