Jednoduchý recept

Kandovaná kůra

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 1 Kandovaná kůra 5 1
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 4393

Ingredience

400 g Cukr krupice
0,5 kg Pomerančová kůra
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 508 kcal
Kilojoule 2 127kJ
36% Sacharidy 131 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 10 mg
3% Bílkoviny 2 g

Kandovaná kůra postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme na čtverečky pomerančovou kůru a 3 dny máčíme ve studené vodě, každý den vodu měníme.

2

Po 3 dnech přecedíme kůru a vaříme asi hodinu v cukrovém roztoku na mírném ohni.

3

Další hodinu necháme zchladnout a 24 hodin necháme proslazovat v roztoku.

4

Poté uvaříme na hustý sirup.

5

Rozložíme kůru, necháme zaschnout a obalujeme v krystalovém cukru.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept