Jednoduchý recept

Zeleninový salát s hovězím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 43930
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

50 g Cibule
10 g Hořčice
140 g Hovězí maso vařené
15 ml Ocet vinný
50 g Okurky nakládané
20 g Olej olivový extra panenský
100 g Paprika zelená
2 g Pepř černý mletý
100 g Rajčata
5 g Sůl
15 ml Voda pitná
5 ml Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 246 kcal
Kilojoule 1 028kJ
3% Sacharidy 9 g
21% Tuky 16 g
65% Sodík 1 g
32% Bílkoviny 18 g

Zeleninový salát s hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Omytá rajčata nakrájíme na kostičky, papriky bez jádřinců nakrájíme na proužky, oloupanou cibuli nadrobno a kyselé okurky na plátky. Zeleninu nasypeme do misky, vařené hovězí maso nakrájíme na nudličky a přisypeme k zelenině.

2

Do hrnku nalijeme olej, ocet, vodu, přidáme hořčici, osolíme, opepříme, zakápneme worcesterem, rozmícháme a salát v misce zalijeme. Ještě trochu promícháme a dáme vychladit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept