Jednoduchý recept

Smažený Luncheon Meat (lančmít)

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 2 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 43938

Ingredience

1 kávová lžička Kari koření
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
400 g Luncheon Meat
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 dl Olej stolní
50 g Strouhanka
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 554 kcal
Kilojoule 2 318kJ
6% Sacharidy 21 g
59% Tuky 44 g
6% Sodík 127 mg
34% Bílkoviny 19 g

Smažený Luncheon Meat (lančmít) postup přípravy receptu:

1

Konzervu Luncheon Meatu otevřeme otvírákem na konzervy z obou stran, maso vytlačíme otevřené konzervy a nakrájíme na čtyři kolečka (porce).

2

Obalování: Do misky rozklepneme celé vejce, přidáme nasekaný kopr, sůl, pepř a vše vidličkou dobře rozšleháme. Na talíř nasypeme mouku, do jiné nádoby vysypeme strouhanku a kolečka Luncheon Meatu obalujeme každé zvlášť v mouce, potom ve vejci a nakonec ve strouhance.

3

Fritovací hrnec zahřejeme na střední teplotu, připravený Luncheon Meat smažíme 2 minuty. Smažit lze i na oleji s použitím pánvičky.

4

Porce pokládáme na mělké talíře a s vhodnou přílohou podáváme.

Poznámka

Smažený Luncheon Meat podáváme jako teplé hlavní jídlo s bramborovou kaši a zeleninovým salátem. Na talíř přidáme čtvrtku citrónu na pokapaní lančmítu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept