Recept

Fazolková polévka s jarními cibulkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 38 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 43942
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

5 ks Cibulka jarní
600 g Fazolové lusky zelené
500 ml Hovězí vývar základní
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
50 ml Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 polévková lžíce Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
600 ml Voda pitná
250 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 239 kcal
Kilojoule 998kJ
4% Sacharidy 15 g
23% Tuky 17 g
21% Sodík 423 mg
14% Bílkoviny 8 g

Fazolková polévka s jarními cibulkami postup přípravy receptu:

1

Cibulky očistíme, nakrájím na drobno i s natí. Fazolky nakrájíme na kousky, petrželovou nať a kopr nasekáme na jemno.

2

Na másle zpěníme cibulky, zalijeme vroucí vodou, vmícháme propláchnutou rýži, fazolky, osolíme a vaříme, až fazolky změknou. Poté přilijeme vroucí vývar, vmícháme vejce a za stálého míchání necháme srazit. Na závěr přidáme ještě smetanu, prohřejeme a polévku odstavíme. Před podáváním vmícháme bylinky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept