Recept

Hovězí carpaccio se sýrem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 43969

Ingredience

15 ml Citronová šťáva
300 g Hovězí svíčková
20 ml Olej olivový
5 ml Pepř černý mletý
100 g Rukola
50 g Sýr Parmezán
5 ml Sůl
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 207 kcal
Kilojoule 867kJ
1% Sacharidy 3 g
11% Tuky 9 g
37% Sodík 735 mg
40% Bílkoviny 23 g

Hovězí carpaccio se sýrem postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso opláchneme pod tekoucí vodou a necháme oschnout. Následně jej pečlivě zabalíme a necháme 45 minut v mrazáku.

2

Po vyjmutí z mrazáku nakrájíme maso na co nejtenčí plátky. Tác si potřeme trochou oleje a vyskládáme na něj plátky masa. Smícháme dohromady citronovou šťávu, zbytek oleje, špetku soli a pepře.

3

Touto zálivkou zalijeme maso, nastrouháme na něj parmezán. Žampiony důkladně očistíme a nasekáme na malé kostičky.

4

Zeleninu společně se salátem pečlivě očistíme, opláchneme pod tekoucí vodou a necháme oschnout. Maso pokryjeme zeleninou, rukolou, houbami a zalijeme zbykem zálivky. Necháme chvilku odležet a podáváme.

Poznámka

Maso neprochází tepelnou úpravou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept