Jednoduchý recept

Filé s olivami a balkánským sýrem

  • Bulharsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 43973
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Filé z aljašské tresky
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
10 ks Olivy zelené
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Sýr balkánský

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 258 kcal
Kilojoule 1 078kJ
0% Sacharidy 2 g
20% Tuky 15 g
21% Sodík 415 mg
54% Bílkoviny 30 g

Filé s olivami a balkánským sýrem postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme a poprášíme mletou paprikou. Osmahneme na pánvi na části másla a vyjmeme.

2

Porce urovnáme do máslem vymazané zapékací mísy a posypeme na plátky nakrájenými olivami. Vše posypeme jemně nastrouhaným sýrem.

3

Pokrm krátce zapečeme ve středně vyhřáté troubě a podáváme.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept