Jednoduchý recept

Vařené filé s jablkovým křenem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 43975
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
1 ks Citrony
600 g Filé z aljašské tresky
1 ks Jablka
100 g Křen
50 g Máslo čerstvé
2 ks Nové koření celé
2 ks Pepř černý celý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 257 kcal
Kilojoule 1 075kJ
4% Sacharidy 14 g
15% Tuky 11 g
1% Sodík 23 mg
50% Bílkoviny 28 g

Vařené filé s jablkovým křenem postup přípravy receptu:

1

Očištěný křen a omyté, případně oloupané jablko nastrouháme a promícháme v misce.

2

Do hrnce vlijeme vodu, osolíme, přidáme nové koření, očištěnou cibuli, bobkový list a celý pepř. Vložíme porce filé a uvaříme doměkka.

3

Uvařené filé opatrně vyjmeme děrovanou naběračkou a upravíme na talíře. Každou porci pokapeme rozpuštěným máslem, ozdobíme jablkovým křenem, plátky omytého citronu a nasekanou petrželkou.

4

Můžeme podávat s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept