Jednoduchý recept

Treska s jogurtem a sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 43986
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
150 g Jogurt bílý
2 polévková lžíce Olej rostlinný
3 ks Paprikové lusky čerstvé
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
80 g Sýr Gouda 45%
600 g Treska aljašská
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 331 kcal
Kilojoule 1 383kJ
3% Sacharidy 12 g
19% Tuky 14 g
26% Sodík 528 mg
68% Bílkoviny 38 g

Treska s jogurtem a sýrem postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce tresky nakrájíme na kostky a osolíme.

2

Pekáček vymažeme olejem a rozložíme do něj kostky rybího masa smíchaného s prolisovaným česnekem. Maso poklademe kolečky oloupané cibule, omytými, na plátky nakrájenými rajčaty a očištěnými, na proužky nakrájenými paprikami. Vše osolíme.

3

Vejce rozmícháme s nastrouhaným sýrem a jogurtem. Směs nalijeme do pekáčku a pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě 30-40 minut.

4

Můžeme podávat s různě upravenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept