Jednoduchý recept

Ragú z tresky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (29%)
ID receptu: 4399
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Bobkový list
2 ks Cibule
1 ks Citrony
500 g Filé z aljašské tresky
1 špetka Jalovec
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
4 ks Rajčata
400 g Rajčatová šťáva
1 špetka Sůl
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 265 kcal
Kilojoule 1 108kJ
5% Sacharidy 19 g
127% Tuky 95 g
4% Sodík 77 mg
45% Bílkoviny 25 g

Ragú z tresky postup přípravy receptu:

1

Na másle osmahneme nakrájenou cibuli dozlatova. Zalijeme bílým vínem a rajčatovou šťávou. 8 minut vaříme na mírném plameni.

2

Přidáme nastrouhanou mrkev, nakrájená rajčata a 5 minut povaříme.

3

Filé nakrájíme na kousky, pokpeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme.

4

Okořeníme omáčku solí, pepřem, přidáme bobkový list a jalovec, vše promícháme.Do omáčky vložíme rybí kousky a 5 minut povaříme.

5

Poté posypeme petrželkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept