Jednoduchý recept

Ovarové koleno s kaší

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 135 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 44036

Ingredience

2 ks Cibule
375 g Hrášek
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 ks Vepřové koleno

Nutriční hodnoty jedné porce

82% Kalorie 1,610 kcal
Kilojoule 6 734kJ
5% Sacharidy 19 g
173% Tuky 130 g
3% Sodík 65 mg
165% Bílkoviny 93 g

Ovarové koleno s kaší postup přípravy receptu:

1

Kousky kolena omyjeme a vaříme v osolené vodě s nakrájenou cibulí cca 2 hodiny, dokud není koleno měkké.

2

Mezitím připravíme kaši. Hrášek necháme cca dvě hodiny před vařením nabobtnat ve vodě. Ve stejné vodě přivedeme k varu a vaříme zhruba hodinu a půl. Poté hrášek rozmixujeme, osolíme a přidáme orestovanou na drobounko nakrájenou cibuli.

Poznámka

Můžeme podávat ještě s vařeným bramborem či krajícem chleba.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept