Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 160 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 44039

Ingredience

1 ks Celer bulvový
2 ks Cibule
1 kg Hovězí svíčková
1 ks Mrkev kořen
150 ml Ocet vinný
100 g Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sirup javorový
1 špetka Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 578 kcal
Kilojoule 2 420kJ
3% Sacharidy 11 g
29% Tuky 22 g
14% Sodík 286 mg
101% Bílkoviny 57 g

Rýnská svíčková postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme vodu, ocet, na drobno nakrájenou cibuli, celer, mrkev, špetku soli a pepře. Směs krátce povaříme, rozmačkáme a zalijeme s ní maso. Minimálně den necháme na chladném místě odležet.

2

Marinádu poté přendáme na pánev a zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Přidáme maso, podlijeme vodou a dusíme cca dvě hodiny.

3

Poté vyndáme pečené maso z pánve a do zeleninové směsi přidáme javorový sirup a případně sůl a pepř. Povaříme ještě pět minut a podáváme. Zeleninovou směs můžeme podávat v misce stranou od masa.

Poznámka

Maso můžeme podávat s vařeným bramborem, popřípadě dušenou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept