Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 28 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 44044

Ingredience

100 g Cukr krupice
250 g Maliny
250 g Rybíz červený
50 g Solamyl
0,5 l Voda pitná
100 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 181 kcal
Kilojoule 757kJ
11% Sacharidy 41 g
1% Tuky 0 g
0% Sodík 6 mg
2% Bílkoviny 1 g

Rybízový koláček postup přípravy receptu:

1

Zbavíme rybíz a maliny stopek, omyjeme je, povaříme v 0,5 litru vody s cukrem. Ovocnou kaši rozmáčkáme přes jemné síto, abychom se zbavili semínek. Získanou šťávu dolijeme vínem, osladíme, pět minut povaříme.

2

Ve studené vodě rozmícháme Solamyl, vlijeme do šťávy a vaříme dvě minuty. Směs posléze vlijeme do formy na koláče a dáme na chladné místo. Počkáme přibližně hodinu a až ztuhne, můžeme koláček podávat.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept