Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 44047

Ingredience

500 g Brambory
1 kávová lžička Citronová šťáva
100 ml Hovězí vývar základní
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Smetana 12% (konzumní)
800 g Sobí steak
1 špetka Sůl
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 351 kcal
Kilojoule 1 470kJ
5% Sacharidy 18 g
11% Tuky 8 g
16% Sodík 328 mg
86% Bílkoviny 49 g

Sobí steak postup přípravy receptu:

1

Steaky osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném oleji. Poté je odebereme z pánve a udržujeme teplé. Vypečenou šťávu dolijeme vínem, přidáme vývar, smetanu a citronovou šťávu. Dochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti.

2

Maso pak zalijeme vytvořenou štávou a podáváme s vařeným či americkým bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept