Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 44048

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Mrkev kořen
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Pórek
1 kg Sleď čerstvý
1 špetka Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 467 kcal
Kilojoule 1 953kJ
4% Sacharidy 16 g
157% Tuky 118 g
8% Sodík 154 mg
56% Bílkoviny 31 g

Sledí hrnec postup přípravy receptu:

1

Ryby omyjeme, vykucháme, pokapeme citronem a osolíme. Vhodíme je do hrnce, přidáme na kousky pokrájenou zeleninu, koření, máslo, zalijeme vařící vodou. Hrnec poté vložíme do trouby a podusíme při teplotě 150 stupňů přibližně hodinu.

Poznámka

Servírujeme ještě teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept